Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Ambasadorii turismului românesc în 2014


Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism, Maria Grapini a anunțat vineri la Cluj că Angela Gheorghiu, Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci și naistul Nicolae Voiculeț au acceptat să devină ambasadori onorifici ai turismului românesc, cea de-a doua etapă a programului ‘Promovarea României prin valori’ urmând să aibă loc în luna ianuarie.
‘România promovată prin valori’ este un proiect prin care opt personalități românești care se bucură de recunoaștere internațională acceptă să promoveze imaginea României în lume.
 Prima gală a avut loc în august 2013, când Grigore Leșe, Elisabeta Lipa, Ilie Năstase, Ivan Patzaichin, Ștefan Popa Popas, Gabriela Szabo, Iolanda Balaș Soter și Gheorghe Zamfir au semnat ‘contractul pentru România turistică’ și s-au angajat să se implice în promovarea țării și a turismului.
 Ivan Pațaichin, care deruleză el însuși multe proiecte de susținere a eco-turismului, este invitat să vorbească despre România în cel de-al doilea episod din filmul ‘Wild Carpathia’, alături de principesa Margareta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?