Ediția: Marți 4 iunie 2024. Nr. 6641
Ediția: Marți 4 iunie 2024. Nr. 6641

Polițiști avansaţi în grad de Ziua Națională


       Mai mulți polițiști vrânceni au fost propuși pentru avansare înainte de termen, de Ziua Națională a României. Este vorba despre câțiva ofițeri, printre care și Aurel Cristian (FOTO), de la Serviciul Rutier, Constantin Băncilă, șeful Secției de Poliție Rurală Dumitrești, și Dan Cucută de la Serviciul Criminalistic, dar și mai mulți subofițeri, în total fiind vorba de 20 de persoane. 
       Astăzi, la sediul IPJ Vrancea va avea loc o ședință festivă, în cadrul căreia se  va da citire dispoziției de avansare, va fi prezentată semnificația Zilei de 1 Decembrie și vor fi premiați câștigătorii competițiilor sportive organizate cu ocazia Zilei Naționale, respectiv de tenis de câmp, tenis de masă și minifotbal. „La data de 29 noiembrie a.c., la sediul IPJ Vrancea va avea loc o ședință festivă unde va fi prezentat un scurt istoric al Zilei Naționale – Focșanii la 1 Decembrie și va avea loc festivitatea de premiere a câștigătorilor competițiilor sportive organizate, respectiv minifotbal, tenis de câmp și tenis de masă. De asemenea, se va da citire dispoziției de avansare pentru 20 de ofițeri și agenți„, a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.   
 Mulți polițiști vor fi și în stradă de 1 Decembrie. Unii dintre ei pentru a prezenta tehnica din dotarea Inspectoratului de Poliție și pentru a participa la parada organizată cu ocazia Zilei Naționale, iar alții pentru asigurarea ordinii și liniștii publice pe durata manifestărilor. „La data 1 Decembrie a.c., cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României și a 95 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, în județul Vrancea vor fi organizate manifestări publice, ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului și la cele comemorative ale Marii Uniri, o paradă militară, precum și spectacole cultural-artistice, la care se preconizează participarea unui public numeros. Astfel, polițiștii vor acționa pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, precum și în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zonele în care vor avea loc manifestările. De asemenea, polițiștii vrânceni vor participa și la parada organizată în municipiul Focșani cu efective și tehnică, respectiv o motocicletă și o autospecială din cadrul Serviciului Rutier, două autospeciale din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și o autospecială – laborator criminalistic”, a adăugat inspectorul principal Toader.  

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?