Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Dosar de prostituţie, trimis în rejudecare


   Tânăra condamnată la 3 luni de închisoare cu suspendare pentru prostituție va fi rejudecată la Judecătoria Focșani. Sorina-Steliana M. a mai fost condamnată și într-un alt dosar, la 3 ani și patru luni de închisoare, pentru că și-a ajutat prietenul să adoarmă mai multe persoane, pe care apoi le-au tâlhărit. Dacă va fi condamnată definitiv și în dosarul de prostituție, ea va trebui să execute pedeapsa cea mai grea, rezultată în urma contopirii.
   Magistrații Curții de Apel Galați au admis, vineri, recursul formulat de Sorina-Steliana M. în dosarul de prostituție și au trimis cauza în rejudecare la Judecătoria Focșani. „Admite recursul declarat de inculpata M. Sorina-Steliana. Casează în parte sentința penală nr. 1178/03.07.2013 a Judecătoriei Focșani, doar în privința inculpatei M. Sorina-Steliana și dispune trimiterea cauzei spre rejudecare la aceeași instanță, respectiv Judecătoria Focșani”, se arată în decizia Curții de Apel Galați.
   Tânăra a fost judecată pentru prostituție într-un dosar în care au mai fost cercetate alte două tinere, respectiv Lăcrămioara M. și Ana Maria F.. Ele își vindeau trupurile în apropierea unei benzinării din municipiul Focșani. Inițial, la Judecătoria Focșani, Lăcrămioara M. și Ana Maria F. au fost condamnate la câte șase luni de închisoare cu suspendare, iar Sorina Steliana M. a primit o condamnare de trei luni cu suspendare. 
   Potrivit rechizitoriului, activitatea fetelor s-a desfășurat în perioada august-septembrie 2012. Prostituția a fost, după cum susțin cele trei tinere, principalul mijloc de existență, ele neavând locuri de muncă și nici alte ocupații. Învinuitele au recunoscut că, periodic, au întreținut raporturi sexuale contra cost, pentru care percepeau tarife cuprinse între 30 și 50 de lei. Fetele au fost sancționate în nenumărate rânduri, dar nu au plătit niciodată amenzile.
    Sorina Steliana M. a mai fost judecată în dosarul în care Gheorghe M. își adormea victimele, punându-le în cafea somnifere, după care le tâlhărea. Femeia a fost condamnată pentru tâlhărie la trei ani și șase luni de închisoare cu suspendare. , iar prietenul său, Gheorghe M., a fost condamnat la patru ani și patru luni de închisoare. În septembrie 2011, cei doi ar fi racolat diverse persoane cărora le ofereau de băut. În lichid puneau somnifere, iar când victimele adormeau, le furau banii.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?