Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Vrâncenii absolvenţi de medicină au luat note bune la Rezidențiat


   Absolvenții vrânceni de medicină și farmacie au luat note de trecere la  examenul de Rezidențiat, care a avut loc pe 17 noiembrie. Este vorba de șapte medici și doi farmaciști, care au susținut examenul în centrele universitare din București, Iași și Cluj, cu toții obținând punctaje de promovare. 
   Potrivit site-ului www.rezidentiat.ms.ro, „alegerea locurilor, a posturilor și a centrelor de pregătire pentru rezidenții care au obținut punctaj de promovare se va desfășura duminică 24, noiembrie 2013, în intervalul orar 9.00-21.00, urmând ca locurile rămase disponibile la finalul zilei să fie distribuite a doua zi, luni, 25 noiembrie 2013”.  
   Spitalele vrâncene și Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea au pus la dispoziția doritorilor 21 de posturi pentru medicii rezidenți. Astfel, Spitalul Județean de Urgență Focșani are disponibile 10 posturi de medici în următoarele specialități: pediatrie, oncologie, medicină internă, chirurgie plastică, neurologie și medicină de urgență. Spitalul Municipal Adjud are disponibile patru posturi de medici în specialitățile: medicină internă, neonatologie, obstetrică- ginecologie și gastroenterologie. La Spitalul din Vidra sunt disponibile patru posturi în specialitățile pediatrie, chirurgie generală, anestezie și terapie intensivă și pneumologie, iar Spitalul din Panciu este disponibil un post de medic epidemiolog. De asemenea, sunt și două posturi disponibile în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?