Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Marc Anthony şi Draco Rosa, marii câştigători ai premiilor Latin Grammy pe 2013


   Cântăreții americani de origine portoricană Marc Anthony și Draco Rosa au câștigat marile premii la cea de-a 14-a ediție a galei Latin Grammy Awards, care a avut loc joi seară, în Las Vegas, informează Reuters. Marc Anthony a câștigat premiul pentru înregistrarea anului, cu melodia „Vivir Mi Vida”, acesta fiind al patrulea Latin Grammy pentru artist, care a primit și două trofee Grammy de-a lungul carierei. „Pentru mine, acest premiu înseamnă mai mult ca niciodată (…), iar cuvintele «îmi trăiesc viața/ vivir mi vida» spun totul”, a declarat Marc Anthony după ce a primit premiul. Cel mai recent album al lui Marc Anthony, „3.0”, este primul din 2010 și a fost lansat după divorțul său, din 2012, de actrița și cântăreața Jennifer Lopez. 
   Draco Rosa, un cântăreț pop care s-a lansat în anii ’80 cu formația Menudo, a câștigat premiul pentru albumul anului, pentru „Vida”, material discografic pe care l-a înregistrat după ce a fost diagnosticat cu cancer, în 2011. Albumul include o colaborare cu Ricky Martin. Draco Rosa, în vârstă de 44 de ani, a mulțumit publicului pentru că „a fost alături de el și l-a sprijinit în momente dificile”. Altă revenire spectaculoasă i-a aparținut lui Vives, care, la vârsta de 52 de ani, a câștigat premiul pentru cântecul anului, intitulat sugestiv „Volvi A Nacer”. 
   Cântăreața de origine guatemaleză Gaby Moreno a primit premiul pentru cel mai bun debut și i-a mulțumit pentru distincție solistului Ricardo Arjona, alături de care a interpretat în duet melodia „Fuiste Tu”, care i-a lansat cariera. Cântărețul și actorul spaniol Miguel Bose a primit premiul pentru personalitatea anului, cea mai importantă distincție acordată de Latin Academy of Recording Arts and Sciences. 
   Miguel Bose a mulțumit academiei, care i-a recunoscut astfel cariera muzicală de 35 de ani, dar și implicarea sa în eforturile de instaurare a păcii în Columbia, din ultimul deceniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?