Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Ana Puiu, cea mai bună gimnastă a Vrancei


   Clubul Sportiv Åžcolar de Gimnastică Focșani și-a desemnat cea mai bună sportivă a anului. Aceasta este Ana Puiu, gimnastă care în acest an a reușit să urce de mai multe ori pe podium în competițiile naționale. 
   Născută în anul 2003 și elevă în clasa a III-a B la Åžcoala nr. 7 din Focșani, Ana Puiu a început gimnastica la vârsta de 4 ani. La Buzău a fost primul concurs la care micuța gimnastă a participat și rezultatele au fost pe măsură.  „Mulțumesc doamnelor antrenoare Adriana Lescovar și Carmen Smeu pentru că m-au ajutat să ajung pe podium, părinților și unchiului meu care mi-au fost alături și m-au ajutat de fiecare dată când trebuia să plec în cantonamente sau la concursuri. Aparatele preferate sunt solul și bârna și îmi doresc să ajung o mare gimnastă, ca Andreea Răducan, sportivă care este și idolul meu”, a declarat micuța gimnastă.
   Sportiva are în palmares 10 medalii de bronz, una de argint și 7 de aur la mai multe concursuri de la Onești, Buzău și Bîrlad. În luna aprilie a acestui an, Ana Puiu a reușit o performanță de excepție. Micuța gimnastă a obținut patru medalii la Campionatul Național Åžcolar, competiție care s-a desfășurat la Buzău. Ana Puiu a cucerit medalia de aur la sol, medalia de argint la individual compus și două medalii de bronz, la bârnă și paralele. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?