Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

VREME caldă pentru această perioadă


Vineri
Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât ar fi normal în ultima decadă a lunii noiembrie. În regiunile extracarpatice vremea va fi în general închisă, dimineața local va fi ceață și burniță, apoi va ploua, pe arii relativ extinse. Izolat, îndeosebi în Moldova și în Dobrogea, cantitățile de apă pot depăși, vineri, 10…15 l/mp. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restrânse, cu precădere în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 17 grade, iar cele minime între 3 și 12 grade, mai scăzute în depresiuni. Pe timpul nopții se va forma din nou ceață, cu caracter local, mai ales în centrul țării.
În BUCUREÅžTI, vremea va fi în general închisă vineri, dar regimul termic se va menține peste cel obișnuit al datei. Dimineața va fi ceață, apoi va ploua trecător. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12…14 grade, iar cea minimă de 8…9 grade.
La MUNTE, vremea va fi mai caldă decât ar fi normal în ultima decadă a lunii noiembrie. Ziua, cerul va fi temporar noros și doar pe arii restrânse va ploua slab. Spre seară, dar mai ales noaptea, vor fi înnorări și ploi în Carpații Meridionali și Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?