Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Bărbat suspectat de omor, căutat de poliţişti


   Polițiștii și procurorii vrânceni cercetează condițiile în care o femeie de 36 de ani, din Cotești, a murit. Femeia locuia împreună cu mama sa, fiind adusă la locuința acesteia de bărbatul cu care avea o relație. Potrivit unor surse, bărbatul a cărat-o pe victimă în spate, iar când a ajuns cu ea acasă, a așezat-o pe pat ca și cum ar fi fost adormită. După aceasta, el a părăsit localitatea, nefiind găsit până la închiderea ediției pentru a dat declarații în fața polițiștilor. 
   Rudele femeii și-au dat seama că aceasta nu mai respiră, așa că au anunțat poliția. „La data de 20.11.2013, ora 22.00, polițiștii din Cotești au fost sesizați de C. Gică, din localitate, cu privire la faptul că la locuința sa se află o persoană de sex feminin, ce pare a fi decedată. În urma deplasării la fața locului și a primelor verificări efectuate a rezultat faptul că la data de 20.11.2013, ora 20.00, B. Marian, din localitate, a transportat-o în spate pe V. Mirela, cunoscută cu viciul beției, la locuința lui C. Gică, unde domicilia fără forme legale”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea. 
   Mirela ar fi avut o relație cu bărbatul care a adus-o acasă. Omul le-a spus rudelor că o pune direct în pat pentru a se odihni, femeia fiind obosită. A învelit-o cu plapuma, apoi a dispărut fără a spune cuiva că a plecat. Cum Mirela nu dădea semne că ar fi în viață, iar pe corpul său erau mai multe vânătăi, rudele au luat decizia de a anunța organele de poliție. „În urma examinării sumare a corpului decedatei au fost identificate urme vizibile de echimoze și escoriații la nivelul capului, a gâtului și a membrelor. Cadavrul a fost transportat la SJML Vrancea în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului”, se mai arată în același comunicat. 
   Ieri, anchetatorii l-au căutat pe Marian B. chiar și în localitate sa de domiciliu, respectiv la Vintileasca, pentru a da declarații despre ceea ce s-a întâmplat înainte ca femeia să moară. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea ne-au spus că în momentul de față se efectuează cercetări, fiind vorba despre o moarte suspectă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?