Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

O nouă farmacie DONA în Focșani


   O nouă farmacie Dona a fost deschisă în Focșani. Situată pe strada Cuza Vodă nr. 1, aceasta este a treia unitate din Focșani care apaține acestui lanț de farmacii. Reprezentanții unitățiii spun că noua farmacie din Focșani este deservită de angajați profesioniști, pregătiți să ajute pacienții cu sfaturi și recomandări specializate.
   Farmacia DONA își așteaptă pacienții cu prețuri competitive atât la produsele destinate bebelușilor, cât și la unele dintre cele mai căutate medicamente eliberate fără prescripție medicală (OTC). Astfel, pacienții DONA vor putea cumpăra lapte praf și scutece la prețuri de hypermarket, dar și medicamentre la prețuri foarte mici.
   Cu ocazia deschiderii, noua farmacie DONA va organiza o tombolă, care pune în joc peste 600 de premii, printre care două biciclete, un televizor, umbrele de ploaie, vouchere valorice și multe alte premii atractive. La această tombolă pot participa toți clienții farmaciei, care fac cumpărături de minim 20 de lei.
   Totodată, timp de o săptămână, până pe 28 noiembrie, locuitorii Focșaniului vor beneficia de diferite servicii medicale gratuite.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?