Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: „Un bunic pentru fiecare adolescent”


   Elevii de clasa a X-a de la Colegiului Tehnic „Ion Mincu” din Focșani au mers, încărcați cu daruri și cu gânduri bune, la bătrânii aflați în grija Căminului pentru Persoane Vârstnice din Focșani, în cadrul proiectului „Un bunic pentru fiecare adolescent”. Pe lângă faptul că le-au oferit produse alimentare bunicilor, elevii au stat de vorbă cu aceștia, le-au transmis gândurile lor bune și i-au făcut, preț de câteva momente, să uite de griji și de povara vârstei. 
   Pentru bătrâni a fost cu atât mai emoționant cu cât rare sunt momentele în care sunt vizitați de proprii nepoți. Prin urmare, elevii Colegiului Tehnic „Ion Mincu” au fost pentru ei ca și nepoți, cărora le-au împărtășit din experiența lor de viață și din înțelepciunea lor. Cum această vizită s-a dovedit a fi un adevărat succes, elevii au decis să revină și în lunile ce urmează la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Focșani. „Vizita a fost emoționantă atât pentru bunici cât și pentru elevi și urmează să mai facilităm astfel de întâlniri și în lunile ce urmează. Dacă cine nu are un bătrân trebuie să și-l cumpere, în cazul nostru, cine nu are un bunic și-l poate găsi la doar câteva sute de metri de liceu, unde adolescenții sunt așteptați cu brațele deschise, pentru o poveste de viață emoționantă”, au transmis reprezentanții Colegiului Tehnic „Ion Mincu” din Focșani.
   Proiectul „Un bunic pentru fiecare adolescent” a fost inițiat și susținut de directorul unității de învățământ Vasile Lupu, alături de consilierul școlar Florentina Ciomaga. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?