Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Rula cu 143 de kilometri la oră prin Călimănești


   În urma acțiunii desfășurate de polițiștii rutieri la sfârșitul săptămânii trecute, care a avut drept scop reducerea numărului accidentelor rutiere grave, 27 de conducători auto au rămas fără permise. 19 dintre aceștia circulau cu viteză peste limita legală, motiv pentru care polițiștii de la Serviciul Rutier le-au reținut permisele de conducere.
   Este și cazul lui Marian M., surprins circulând prin localitatea Călimănești cu o viteză de 143 de kilometri la oră. Și nu a fost singurul șofer care a circulat cu viteză excesivă. Florin C. a fost, la rându-i, depistat de oamenii legii, în aceeași localitate, circulând cu o viteză de 115 kilometri la oră , iar Marian P. a fost surprins în afara localității Călimănești circulând cu o viteză de 153 de kilometri la oră.
   La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii au reținut și zece certificate de înmatriculare, au aplicat 736 de amenzi, dintre care 515 pentru depășirea limitei legale de viteză. La acțiunea care s-a derulat la nivel național, în perioada 15-17 noiembrie, au fost folosite toate echipamentele de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor aflate în dotare. Acțiunea a avut drept scop reducerea numărului de accidente rutiere grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?