Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

VREMEA în weekend


Sâmbătă
    Regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de mediile climatologice pentru a doua decadă a lunii noiembrie; temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 14 grade, iar cele minime între -3 și 5 grade. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări mai ales spre seară și noaptea în jumătatea de nord-est a țării, dar condițiile de ploaie vor fi reduse.Vântul va sufla slab până la moderat. Local în vest și centru și pe arii restrânse în rest, mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase va fi ceață.
    La munte, cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în a doua parte a zilei și în cursul nopții în zona Carpaților Orientali și Occidentali, însă condițiile de apariție a ploilor vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului nu va avea variații semnificative față de ziua anterioară.

Duminică
   Vremea va fi caracterizată de un regim termic normal pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în sud, sud-vest și centru, dar probabilitatea pentru ploi se menține scăzută. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 14 grade, iar cele minime între -2 și 6 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre -6 grade. În zonele joase, cu precădere cele din vest și din centru, mai ales dimineața și noaptea local se va semnala ceață.
   La munte, cerul va fi temporar noros și doar trecător și izolat în nordul Carpaților Orientali precum și în zona Munților Banatului vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului, va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?