Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Tineri instruiţi în domeniul managementului proiectelor


   Tinerii vrânceni care doresc să învețe cum să conducă eficient propriile proiecte, pot aplica la o nouă sesiune de training Workshop Sessions, proiect al organizației Akcees, dedicat de această dată managementului proiectelor. Cu sprijinul BRD Groupe Societe Generale, participarea la eveniment este gratuită, iar tinerii care își doresc să participe se pot înscrie online pe site-ul proiectului http://akcees.com/workshop
    Workshop Sessions este proiectul Akcees care urmărește dezvoltarea de competențe și abilități prin metode de educație non-formală și se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. Următoarea sesiune de training se va desfășura pe 9 și 10 decembrie în București și va fi dedicată managementului proiectelor. Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se realizează online prin completarea formularului disponibil la http://akcees.com/workshop. Aplicațiile sunt deschise până sâmbătă, 30 noiembrie, iar rezultatele finale ale procesului de selecție vor fi comunicate miercuri, 4 decembrie. „Indiferent de domeniul de activitate, tinerii vor avea ocazia în cariera lor să lucreze în echipe sau să conducă propriile proiecte și, de multe ori, succesul acestora depinde de capacitatea de a gestiona eficient resursele pe care le au la dispoziție pentru a atinge rezultatele dorite. Pe 9 și 10 decembrie, participanții Workshop Sessions vor învăța care sunt procesele caracteristice managementului de proiect și vor acumula competențe cheie pentru gestionarea eficientă a propriilor proiecte. În plus, aceștia vor învăța cum să aplice tehnici de management al proiectelor prin intermediul studiilor de caz și aplicațiilor interactive”, se precizează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
    Sesiunea de training va fi susținută de Irina Scarlat, vice-președinte executiv Akcees și trainer profesionist, cu o experiență de peste 7 ani în managementul proiectelor din diferite domenii de activitate. De două ori antreprenor, aceasta a pus bazele Akcees și agenției de comunicare pentru startup-uri Prove PR, și a condus de-a lungul timpului numeroase proiecte, de la evenimente și campanii de comunicare până la programe educaționale și implementare de noi tehnologii.
    Pe parcursul programului de training, aspectele teoretice vor fi completate de studii de caz, workshop-uri și simulări interactive, iar participanții vor avea ocazia să învețe și să pună în aplicare metode care îi vor ajuta să conducă în mod eficient viitoarele lor proiecte. Sesiunea de training va fi completată de invitați speciali care ocupă poziții cheie în industrie și care le vor împărtăși participanților lecții din propria experiență. „Managementul proiectelor este o competență greu de învățat pe băncile școlii, însă esențială pentru dezvoltarea profesională a fiecărui tânăr. Cele 389 de aplicații primite pentru ultima ediție a proiectului ne arată interesul deosebit față de acest subiect și suntem convinși că sesiunea de training care va avea loc în luna decembrie va fi cel puțin la fel de reușită ca edițiile anterioare”, a declarat Cătălina Gaboră, project manager workshop sessions.
    Akcees este o organizație non-profit ce își propune să devină cel mai puternic catalizator al aspirațiilor antreprenoriale ale tinerilor. Proiectele și inițiativele organizației oferă tinerilor cu potențial antreprenorial acces la educație și experiență profesională de cea mai bună calitate, oportunități de networking, mentorat și finanțare. Akcees contribuie la formarea de noi generații de tineri antreprenori prin facilitarea transformării ideilor inovatoare în afaceri de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?