Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Desen animat și filme de acțiune la Balada


   Iubitorii de film sunt așteptați la cinema și în acest sfârșit de săptămână. La cinematograful Balada, sâmbătă și duminică, de la ora 15.00, cei mici pot vedea animația „Croods” (2013), un film de aventuri și comedie. „Croods” este o animație care urmărește prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei de-a lungul vieții. Atunci când peștera care le fusese casă este distrusă – împreună cu restul lumii lor – familia Crood este obligată să pornească în prima călătorie pe drumul (sau calea) familiei.  Zguduiți de conflicte generaționale și întorsături seismice, familia Croods descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice și un viitor cum nici nu-și imaginaseră vreodată.
    De la ora 17.00, sunt invitați la „Star Trek. În întuneric” (2013), film de acțiune și aventuri, după celebrul serial SF cu același nume. Când echipajul lui Enterprise este chemat acasă, află că o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei lor organizații, aruncând în aer întreaga flotă alături de tot ceea ce reprezenta ea și lăsând lumea noastră într-o situație de criză. Aici începe aventura.
    La ora 19.00 începe filmul de acțiune „Legea străzii”, cu Jason Statham, care interpretează rolul lui Joey, un fost soldat din Forțele Speciale, ajuns acum să trăiască pe străzi, în lumea de infractori din Londra, și care se transformă în Înger Răzbunător când destinul îl obligă să-și asume identitatea altcuiva.
    Duminică, de la ora 11.00, la Casa de Cultură din Odobești va rula filmul pentru copii „Motanul încălțat”, dublat în limba română.
    Prețul unui bilet la film este 5 lei. Vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?