Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VREMEA se răceşte şi urmează precipitaţii


   Joi, vremea va fi în general închisă și se va răci. În cea mai mare parte a țării, temporar, va ploua slab sau va burnița, iar în zona montană precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va prezenta intensificări în regiunile sudice și sud-estice, iar noaptea și în Banat. În țară, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 grade în nordul Moldovei și în depresiuni și 14 grade în Banat, iar cele minime se vor încadra între 1 și 9 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -2 grade. 

   Vineri, valorile termice se vor menține ușor mai ridicate decât cele normale la mijlocul lunii noiembrie, mai ales în regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 grade în nordul Moldovei și 15 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -5 și 6 grade. Cerul va prezenta înnorări temporare în regiunile extracarpatice, unde, izolat, va ploua slab. În Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali, trecător, se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ziua în sudul și estul țării. În zonele joase, spre dimineață, izolat se va semnala ceață.

   Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice și a precipitațiilor până pe 24 noiembrie.

MOLDOVA
   Începând din 14 noiembrie și până la sfârșitul intervalului de prognoză, mediile maximelor diurne vor avea valori de 7…8 grade. Minimele nocturne vor scădea de la valori de 8…9 grade în primele nopți, până la 1…2 grade Celsius spre sfârșitul intervalului de prognoză. Ploile, în general slabe cantitativ, se vor semnala aproape în fiecare zi a intervalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?