Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Elevă accidentată pe trecerea de pietoni


   O adolescentă de 15 ani, elevă la Școala „Ștefan cel Mare” din Focșani, a fost victima unui accident rutier. Evenimentul s-a produs ieri, în centrul municipiului, chiar pe trecerea de pietoni. Alina Gabriela M. a fost lovită de o mașină în timp ce se afla pe zebră. Înainte de a pleca de la locul faptei, șoferul a oprit și i-a spus fetei să nu spună nimic despre incident. Fata a mers la cabinetul medical al unității școlare, după care și-a anunțat familia și apoi poliția. 
   Oamenii legii îl caută pe șoferul fugar. Potrivit unor surse, au indicii suficiente pentru a-i stabili identitatea. „Victima s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, la sensul giratoriu din centru, moment în care a fost acroșată de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție”, a precizat comisarul șef Cătălin Stegărescu, șeful Biroului Rutier Focșani. 
   Din ce în ce mai des se întâmplă ca șoferii să părăsească locul accidentului, după ce acroșează pietoni. În urmă cu aproximativ o săptămână, o femeie de 32 de ani, gravidă în nouă luni, a pierdut copilul după ce a fost accidentată, la Adjud. După ce a vorbit cu victima, șoferul, din Suceava, a decis să-și continue deplasarea fără să sune la poliție. S-a predat după câteva zile, ocazie cu care a susținut că victima i-ar fi spus că nu are nimic.   
   Polițiștii atrag încă odată atenția asupra faptului că într-o astfel de situație, șoferii au obligația să sune la poliție, chiar dacă victima spune că nu are nimic. Au fost destul de multe situații în care victima a spus pe moment că nu a pățit nimic, după care a ajuns la spital. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?