Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Concurs pentru profesorii cu idei


   Profesorii vrânceni care vor să-și împărtășească experiența didactică colegilor din alte țări sunt invitați să participe la concursul „Extremely Short Story Competition”. Acesta constă în redactarea unui text de nici mai mult, nici mai puțin de 50 de cuvinte pe o temă legată de experiența de profesor și despre modul în care un profesor poate schimba cursul vieții elevilor săi. Textul poate fi sub formă de versuri sau proză, ficțiune sau realitate, narativ, descriptiv sau o meditație asupra predării limbii engleze. 
   Temele concursului „Reaching children through teaching” sunt „Happiest memory as a teacher”, „Best lesson I’ve ever taught” și „One lesson I have learned from my students”. Profesorii interesați se pot înscrie în concurs pe site-ul Shakespeare School, la adresa http://shakespeare-school.ro/profesori/extremely-short-story-competition, până pe 15 decembrie. 
   Jurizarea este făcută, într-o primă etapă, de o echipă de profesori de la Shakespeare School. Cele mai creative 30 de texte selectate vor intra în finală și vor fi evaluate de un juriu internațional, format din reprezentanți ai Shakespeare School, Fischer International și British Council. De asemenea, din juriu va face parte și Peter Hassall, inițiatorul proiectului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?