Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

GALERIE FOTO: Brigada de arbitri a dezavantajat ambele echipe


   Un meci spectaculos, execuții de excepție, o galerie zgomotoasă și un public care a susținut echipa în momentele grele. Astfel poate fi caracterizată partida de handbal dintre HCM Botoșani și CSM 2007 Focșani, încheiată cu scorul de 30-24. Jocul, care a contat pentru etapa a VIII-a a Diviziei A. Focșănenii au început bine jocul și au marcat repede două goluri. Botoșănenii au revenit dar nu au reușit să se distanțeze la mai mult de două goluri. 
   S-a mers cap la cap până spre finalul primei reprize. La scorul de 10-10, gazdele au reușit să preia conducerea și să se distanțeze. La pauză, scorul era 14-11 și se anunța o repriză secundă foarte spectaculoasă. Botoșănenii au controlat în totalitate repriza a doua. Au condus cu 19-15, 22-17, 25-20, 28-23 și s-au impus în final cu 30-24. De partea cealaltă, handbaliștii de la Focșani au recurs la mijloace nesportive din cauza brigăzii de arbitri (n.r. Ifrim și Elisei din Neamț), care a închis ochii la unele faulturi dure ale adversarilor, iar spectatorii și-au dat în petec și i-au înjurat pe cei aflați pe banca de rezerve a echipei din Focșani. 
   Antrenorul principal al HCM Botoșani s-a arătat deranjat de maniera de arbitraj, același lucru fiind imputat și de antrenorul CSM-ului, Viorel Ciubotaru. Formația CSM Focșani 2007: Rusu, Ungureanu – Necoară, Sîsîeac – 4, Constantin, Vasilache – 1, Rotaru – 3, Tănase, Gheorghe, Barbu – 2, Popa – 4, Smeu – 7, Năstăsie – 3. CSM 2007 Focșani va întâlni duminică, 17 noiembrie, pe teren propriu, formația din Călărași, una dintre aspirantele la promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?