Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Futsal, Liga a II-a, Seria 1 Est – Liderul a fost învins la Focșani!

  • ACS Mausolelul Mărășești – Futsal Ceahlăul Piatra Neamț 7-6 (4-3)

Echipa de futsal de Ligă a 2-a a ACS Mausoleul Mărășești a reușit sâmbătă, 13 noiembrie, în Sala Polivalentă din Focșani, performanța de a câștiga în fața liderului Seriei 1 Est a Campionatului Național, Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, formație care nu pierduse până atunci nici un punct. Lipsită de mai mulți jucători – Georgian Dima, Ionuț Galavan și Alexandru Duca, toți, din motive personale, ACS Mausoleul s-a impus cu 6-5 (4-3) și a urcat pe locul al doilea la egalitate cu echipa din Piatra Neamț, dar cu un joc mai mult. Pentru ACS Mausoleul au marcat Ionuț Zaharia, Mihai Strat și Ionuț Docan – câte două goluri și Ionuț Grigoraș.

După meci, managerul echipei din Mărășești, Romeo Drăgan, mi-a declarat: ”Prima șansă pentru a câștiga seria o are în continuare Ceahlăul, datorită experienței competiționale superioare, dar și a finanțării, mult mai bună decât a noastră. Indiferent de acest lucru, echipa noastră va juca mereu la cel mai bun nivel al său!”.

Întâlnirea dintre ACS Mausoleul Mărășești și Futsal Ceahlăul Piatra Neamț a fost arbitrată de Vlad Ciobanu și Bogdan Hanceriuc din Iași. Romeo Preda din Brăila a fost rezervă, iar Sebastian Captan din Galați a fost observator.

În următoarea etapă, ACS Mausoleul va juca în deplasare cu Fortius 2014 Buzău, la 27 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?