Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Incendiu la subsolul unui bloc din Focșani


   Pompierii au intervenit duminică pentru a stinge un incendiu, izbucnit în subsolul unui bloc de pe Bulevardul Unirii din Focșani. Ajunși la fața locului, ei au constatat că ardeau resturile menajere, dar și niște materiale textile depozitate în subsol, iar în urma intervenției pompierilor focul a fost stins repede. „Duminică, 3 noiembrie a.c., un apel primit prin intermediul numărului unic de urgență 112, la dispeceratul integrat ISU – SAJ, anunța producerea unui incendiu la subsolul unui bloc din municipiul Focșani, aflat pe bulevardul Unirii, numărul 1. Imediat s-a deplasat la locul indicat o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. După efectuarea recunoașterii, s-a constatat că incendiul se manifesta la resturi menajere și materiale textile depozitate în subsolul blocului. Datorită intervenției operative, acesta a fost lichidat în limitele găsite, împiedicându-se propagarea flăcărilor la spațiile de locuit”, a precizat locotenent Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.
    În seara aceleiași zile, în jurul orei 23.50, un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Stației de Pompieri Vidra a acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Vasilică S. din satul Găgești, comuna Bolotești. Cel mai probabil din cauza folosirii intenționate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, au ars aproximativ 200 kilograme de fân, depozitate în curtea gospodăriei.
    La finele acestei săptămânii, paramedicii de pe echipajele SMURD au avut 28 de intervenții. Oamenii au chemat SMURD-ul pentru că îi durea burta sau aveau probleme cardiace ori respiratorii. Paramedicii le-au acordat tuturor primul-ajutor și apoi i-au dus la spitalele din județ pentru investigații medicale suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?