Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Două focșănence cu venituri mici, ajutate de Primărie


   Focșănenii care au venituri mici sau situații sociale deosebite, care îi determină să nu își poată plăti impozitele locale, pot solicita Primăriei Focșani eșalonarea la plată a datoriilor sau scutirea de penalități. Consilierii locali au aprobat săptămâna trecută cererile de înlesnire la plată a obligațiilor datorate bugetului local, depuse de două focșănence, Doina Plisc și Ioana Toscută.
    Pentru Doina Plisc, domiciliată pe Bulevardul București, a fost aprobată eșalonarea la plată a impozitului pe clădiri și amenzilor, în valoare totală de 749 lei, pe o perioadă de 12 luni, începând cu luna decembrie 2013. De asemenea, îi sunt reduse cu 75% majorările de întârziere aferente impozitului pe clădiri, majorări în sumă de 1.052 lei, cu condiția respectării graficului de eșalonare și a constituirii unei garanții de 125 lei. Din analiza documentelor depuse la Serviciul de Taxe și Impozite Locale rezultă că femeia, în vârstă de 51 de ani, locuiește singură într-un apartament de două camere și are un venit net lunar de 450 lei, care constă în ajutor de șomaj.
    Ioana Toscută, de pe Strada Tisa, va beneficia de o reducere cu 75% a majorărilor de întârziere aferente impozitului pe clădiri și impozitului pe teren, în sumă totală de 830 lei. Femeia are 70 de ani, locuiește singură într-o casă cu două camere și declară că nu realizează venituri. Bătrâna și-a achitat impozitul restant pe clădiri și teren și a rămas cu majorările aferente acestor impozite, care vor fi reduse cu 75%. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?