Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Cinci ani de închisoare pentru că și-a violat bunica


   Tânărul din Sihlea acuzat că și-a violat bunica a fost găsit vinovat, el fiind condamnat la cinci ani de închisoare. Cătălin G., de 20 de ani, a fost judecat pentru viol și incest. „Condamnă pe inculpatul G. Cătălin pentru comiterea infracțiunilor de: – viol, (…) incest, (…) inculpatul va executa pedeapsa mai grea de 5 ani închisoare (…) menține starea de arest a inculpatului”, se arată în hotărârea instanței. În același document se mai arată că bunica băiatului nu a avut pretenții civile de la el.
   Potrivit rechizitoriului prin care tânărul a fost trimis în judecată, fapta s-a petrecut în noaptea de 7 spre 8 ianuarie. Băiatul ar fi consumat băuturi alcoolice, moment în care a devenit violent. Cel mai probabil în urma unor discuții în contradictoriu, Cătălin i-a aplicat bunicii sale, în vârstă de 62 de ani, mai multe lovituri cu pumnii, dar și cu o secure. A abuzat apoi sexual de aceasta, după care s-a culcat. În dimineața următoare, bunica l-a reclamat la Postul de Poliție. Mai mult decât atât, aceasta și-a scos și certificat medico-legal, din care reiese că a avut nevoie de 4-5 zile de îngrijiri medicale. Femeia prezenta pe corp urme de lovituri, iar pe partea stângă a feței urma de la lovitura de secure. Nepotul victimei a fost arestat preventiv imediat după ce a fost audiat.
   El a mai avut probleme cu legea penală, fiind cercetat în mai multe dosare. De asemenea, a fost amendat pentru port ilegal de cuțit și furt. Toate acestea se întâmplau pe vremea când era minor. Potrivit anchetatorilor, în localitatea sa de domiciliu era cunoscut ca un consumator de băuturi alcoolice și de substanțe halucinogene, gen aurolac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?