Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Patru vrânceni, în conducerea centrală a Organizaţiei Pensionarilor Social Democraţi


   Patru membri ai organizației pensionarilor social democrați din cadrul PSD Vrancea fac parte din structurile centrale ale Organizației Pensionarilor Social Democrați. Cei patru au fost aleși în cadrul Conferinței Naționale a Organizației Pensionarilor Social Democrați, care a avut loc, vineri, la Sibiu, în sala Thalia. „Organizația județeană Vrancea a Pensionarilor PSD a fost reprezentată de 12 delegați. Cuvântul domnului Marian Oprișan a fost apreciat cu aplauze de delegații la Conferință. În Consiliul Național al Organizației Pensionarilor PSD au fost aleși patru membri ai organizației Vrancea din care, unul, în secretariatul executiv, respectiv, domnul inginer Åžtefan Frîncu, președintele interimar al Organizației pensionarilor PSD Vrancea”, se arată într-un comunicat remis presei de seniorii social democrați vrânceni. În funcția de președinte al Organizației Pensionarilor PSD a fost ales Ion Popa, fost secretar executiv
    La eveniment au participat președintele PSD, premierul Victor Ponta, Liviu Dragnea, președintele executiv al PSD și viceprim-ministru al Guvernului României, Marian Oprișan, vicepreședinte al PSD și președinte al UNCJR, precum și alți membri ai conducerii PSD.

Mesajul adresat de Marian Oprișan seniorilor din PSD:
    „Eu aș spune dragi părinți și am să spun doar atât: când Victor Ponta a devenit prim-ministru al Guvernului României, i-am spus: Victor, să fii drept, să fii bun, să fii puternic și să fii corect. Astăzi sunt alături de el pentru că este așa cum i-am spus. Åži atâta timp cât va continua în această direcție, în respect față de cetățenii României, în respect față de seniorii acestei țări, în respect pentru valorile fundamentale ale democrației și în respect pentru cetățenii României, vă spun că voi fi până la capăt alături de el.
    Așa cum bine știți, eu sunt mai direct. Când lucrurile o iau într-o direcție greșită, atunci cu prietenii, cu colegii, cu părinții mei ne retragem în munți, că avem istorie, și începem rezistența. Vreau să vă spun doar atât: să aveți încredere în noi că nu vă vom dezamăgi, să aveți încredere în noi pentru că suntem mai buni. Toată lumea sau multă lume spune că domnule, toți politicienii sunt la fel. Nu sunt toți politicienii la fel. Sunt politicieni care își respectă demnitatea, își respectă cuvântul și cel mai important lucru la politicieni, la o parte dintre ei – și aceia îmi place să cred că suntem noi, de la Partidul Social Democrat -, e că îi iubesc pe oameni și oamenii îi iubesc pe ei, pentru că fără această strânsă legătură, fără această strânsă relație, nu există nimic.
    De aceea, noi împreună suntem echipa Partidului Social Democrat, echipa care duce România acolo unde ne dorim cu toții, și anume ca în această țară să fie loc pentru toți, să fie un pic mai bine pentru fiecare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?