Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: „Halloween Party“, la Casa de Cultură din Panciu


   Casa Orășenească de Cultură din Panciu a găzduit, sâmbătă, spectacolul intitulat „Halloween Party”, organizat de Primăria Orașului Panciu și Consiliul Åžcolar al Elevilor din Liceul Teoretic „Ioan Slavici” Panciu.
    Spectacolul a debutat cu proiecția unui filmuleț de prezentare a semnificației sărbătorii de Halloween și cu un dans pregătit de Trupa de majorete a orașului Panciu. Pe scenă au urcat, apoi, participanții la concursul de Halloween, care au avut de parcurs trei probe, respectiv de cea prezentare a costumelor, artistică și de creativitate, pentru a câștiga premiile puse în joc de organizatori.
    Juriul, prezidat de viceprimarul Iulian Nica, a acordat Premiul „Vedeta Halloween-ului”, în valoare de 200 de lei, personajului intitulat „Harry Potter”, protagonistul momentului artisitc cu același nume, pregătit de reprezentanții clasei a VI-a. De asemenea, Premiul pentru „Cel mai înfricoșător costum”, recompensat cu 150 de lei, a revenit personajelor din momentul artistic „Lumea morților”, realizat de elevii claselor a X-a B și a XII-a B.
    În cadrul aceluiași spectacol, a mai fost acordat și Premiul pentru „Cel mai original costum”, în valoare de 100 de lei, unui elev din public. Pentru acesta, participanții au avut de parcurs două probe, cea de prezentare a costumului și cea de karaoke.
    Surpriza oferită tuturor celor prezenți, de primarul Ion Petre, a constat în cele peste 100 de lampioane, pe care elevii le-au lansat spre cer, din Parcul Casei de Cultură, în finalul evenimentului. Ulterior, distracția de Halloween a liceenilor a continuat la un „After Party”, într-un cunoscut club din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?