Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: „Carnavalul toamnei” la Şcoala nr.3 din Focşani


   Åžcoala Gimnazială nr.3 din Focșani este în sărbătoare până pe 15 noiembrie, când vor fi marcate zilele acestei unități de învățământ. Acest eveniment este organizat în paralel cu proiectul „Carnavalul toamnei”, ce se derulează la această școală în parteneriat cu firma Dargeo.
   Astfel, elevii claselor I A și a IV-a B, coordonați de învățătoarele Dumitra Bîlcan, respectiv Emilia Batog, au organizat, pe lângă un spectacol artistic dedicat anotimpului autumnal, expozițiile „Stropi de culoare”, ce a constat în desene și colaje, „Stana Castana și Stan Castan”, care a fost un adevărat spectacol al personajelor realizate din castane, dar și concursul „Bostanul drăgălaș”. Din juriu au făcut parte directorii școlii, respectiv profesorii Mihai Neagoe și Tatiana Bănică, consilierul educativ Doinița Radu, precum și alte cadre didactice care predau în această unitate de învățământ.
   De asemenea, elevii claselor a V-a și a VI-a au organizat „Noaptea de halloween”, ocazie cu care au dovedit că sunt originali, creativi și au imaginație, ei primind diplome pentru cel mai haios costum, cel mai interesant machiaj ori cea mai originală mască. În zilele următoare, elevii școlii vor participa și la alte activități incluse în programul „Zilele Åžcolii nr. 3”. „Menirea noastră, a dascălilor, este de a forma și dezvolta personalitatea copiilor prin frumosul existent în natură, artă, astfel încât să devină consumatori și creatori de frumos”, a precizat Mihai Neagoe, directorul Åžcolii Gimnaziale nr.3 din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?