Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

GALERIE FOTO: „Miss Witch” la Şcoala „Nicolae Iorga”


   Elevii Åžcolii „Nicolae Iorga” din Focșani au avut posibilitatea să își îmbunătățească cunoștințele de limbă engleză, dar și pe cele despre cultura saxonă în cadrul unei activități găzduite de Centrul de Documentare și Informare al unității de învățământ. Cu această ocazie, ei au marcat și sărbătoarea Halloween-ului.
   În prima parte a evenimentului, elevii au interpretat scenete, au fost prezentate legende ale felinarului din dovleac, a fost prezentată o expoziție de bostani, fiind făcută cunoscută și povestea Halloween-ului, iar defilarea costumelor eco a avut loc pe ritmurile melodiei „Nu mi-e frică de bau-bau”. Cel mai frumos costum, cea mai bună interpretare a dansului fantomelor și a unor personaje macabre, aduse în fața spectatorilor de elevii claselor I-VIII, au fost premiate.
A fost organizat și un concurs intitulat „Miss Witch”. Toate clasele au fost ornate în spiritul sărbătorii de Halloween. „Chiar dacă este o sărbătoare de import, Halloweenul le permite elevilor familiarizarea cu realități culturale de tradiție engleză și americană, precum și regăsirea în cultura română a unor tradiții și obiceiuri împrumutate din cultura celor două țări”, a declarat profesoara Nițu Liliana, unul dintre coordonatorii activității.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?