Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Viitorii inspectori ANTIFRAUDĂ, atenţionaţi să nu trişeze la interviu


   Cei opt candidați pentru cele trei posturi de inspectori antifraudă arondați Focșaniului vor susține ultimul test – interviul – astăzi, la sediul Direcției Generale de Integritate din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Cele trei posturi sunt la Direcția de Combatere a Fraudelor, iar cei trei inspectori antifraudă vor fi repartizați pe lângă Parchetul de la Vrancea. La interviu vor participa cei opt candidați care au trecut de proba scrisă, respectiv Nicu Tălmaciu, Cicerone Costinel Chiriac, Costel Stan și Åžtefania Mărmureanu – pentru postul de inspector asistent, Dorica Mateescu și Ionel Adrian Albu – pentru postul de inspector principal, Andreia Ramona Slavu și Gabriel Cezar Chelariu – pentru funcția de inspector debutant.
    Pentru posturile disponibile la nivelul Direcției Regionale Antifraudă de la Constanța, unde participă foștii comisari de la Garda Financiară, interviul va avea loc în zilele de 30 și 31 octombrie.
    Candidații care participă la interviu au fost anunțați asupra condițiilor în care se desfășoară ultima probă. Reprezentanții ANAF i-au avertizat pe candidați că nu trebuie să dețină asupra lor pe durata susținerii interviului „cărți, caiete, dosare și alte materiale de documentare și nici echipamente electronice”. „De asemenea, este interzisă utilizarea telefoanelor mobile și a altor mijloace tehnice de comunicare sau înregistrare, pe durata desfășurării concursului, sub sancțiunea eliminării din concurs. La ora programată pentru începerea interviului, va fi invitat în sala de desfășurare a interviului primul candidat programat pentru ziua respectivă. Invitarea în sala de interviu a următorilor candidați se va face în ordinea programării, conform listelor afișate. În situația în care un candidat nu este prezent la momentul în care este invitat să intre în sala de susținere a interviului, acesta va fi înscris absent în listele de prezență”, se arată în anunțul ANAF.
    Înființarea noii Direcții de Antifraudă Fiscală se face pe rămășițele vechii Gărzi Financiare, care va mai funcționa doar până la sfârșitul acestei luni. Ultimii 13 comisari de la Garda Financiară Vrancea s-au înscris la concursurile pentru posturile vacante la nivelul noii instituții. Până la concurs, personalul care a mai rămas la Garda Financiară a făcut predarea activelor și dosarelor către Agenția Națională de Administrare Fiscală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?