Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

A condus cu permis fals, cumpărat din Italia


   Un tânăr din Andreiașu de Jos a fost trimis în judecată, fiind acuzat că a condus pe drumurile publice un autovehicul deși nu avea permis de conducere, iar atunci când a fost întrebat de polițiști despre document, a prezentat un carnet emis în Italia, care nu era autentic. Prin urmare, el este acuzat de fals și uz de fals. Este vorba despre Olimpian C., de 25 de ani.
   În rechizitoriul întocmit pe numele tânărului se arată că la data de 8 iunie 2013, acesta se afla în trafic la Broșteni, când a fost oprit de organele de poliție. Depășirea limitei legale de viteză a fost motivul pentru care oamenii legii i-au făcut șoferului  semn să oprească. În timpul verificărilor, omul a prezentat un permis de conducere emis în Italia. Documentul nu prezenta elementele de siguranță ale unui act autentic, astfel că s-au făcut verificări și a rezultat că este fals.
   Fiind audiat, șoferul a recunoscut că a cumpărat permisul de la o persoană necunoscută din Italia. Nu a știut că nu este în regulă, așa că a urcat la volan. Pentru fapta sa, Olimpian este acuzat de comiterea a două infracțiuni, respectiv fals și uz de fals.
   Dosarul său se află pe rolul Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?