Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Premii de excelenţă pentru Marian Oprişan şi Consiliul Judeţean Vrancea


   Marian Oprișan a fost desemnat cel mai votat președinte de Consiliu Județean din România, în cadrul Galei „Premiilor de Excelență în Administrație.ro – 2013”. Președintele Oprișan a primit și premiul acordat Consiliului Județean Vrancea pentru implementarea proiectelor cu finanțare europeană, „Drumul de glorie al Armatei Române” și „Drumul Podgoriilor Vrâncene”, proiecte inițiate de șeful administrației județene. Festivitatea de decernare a premiilor s-a desfășurat aseară la Poiana Brașov. Au fost prezenți numeroși membri ai administrației publice centrale, reprezentanți ai administrației publice locale, primari, prefecți, președinți de consilii județene, membri ai asociațiilor profesionale și ai altor instituții publice a căror activitate este legată de cea a administrației publice locale.
   Acest eveniment organizat de „Oameni și Companii” și portalul Administratie.ro, care a căpătat o mare notorietate de-a lungul anilor, și-a propus să scoată în evidență eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administrației publice din România, să premieze inițiativele pozitive ale specialiștilor din administrație și proiectele importante pe care reprezentanții administrației locale și centrale le-au susținut. Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate în domeniul administrației publice a fost precedată de un seminar dedicat managementului modern în administrație, un domeniu deosebit de important pentru o administrație publică de tip european.
   Acesta este al cincilea premiu obținut de Marian Oprișan în cadrul galelor „Premiilor de Excelență în Administrație.ro”. În anul 2012, președintele  Consiliului Județean Vrancea a fost premiat pentru „Management Modern în Administrație”. În anul 2010, Marian Oprișan a fost desemnat cel mai bun președinte de Consiliu Județean din România. La Gala Premiilor de Excelență 2008, Consiliul Județean a primit „Premiul de excelență pentru cele mai valoroase proiecte de accesare a fondurilor europene”, iar în 2007 portalul www.administratie.ro a acordat CJ Vrancea „Premiul de excelență pentru activitatea în Consiliile Județene”. 

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?