Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Proiectil găsit pe câmp la Măicănești


   Un proiectil exploziv de calibru 120 milimetri a fost ridicat de pirotehniștii ISU din localitatea Măicănești, în cursul zilei marți. În timp ce se afla pe un câmp, pe raza localității, Costel N. a descoperit un element de muniție neexplodată. Acesta a acționat corespunzător și a sunat imediat la numărul unic de urgență 112. Specialiștii pirotehniști au ridicat proiectilul exploziv, care era în stare de funcționare, și l-au transportat în condiții de siguranță la depozitul amenajat, urmând a fi distrus.
    Tot marți, și paramedicii din cadrul ISU Vrancea au avut 8 intervenții. Printre cele mai frecvente motive pentru care au fost solicitate echipajele SMURD se regăsesc problemele cardiace și diferite traumatisme.
    De asemenea, un bărbat în vârstă de 67 ani, care necesita îngrijiri medicale, a fost transportat de un echipaj de pompieri militari din apartament la ambulanță. Solicitarea s-a primit în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 23.45, și imediat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani s-a deplasat pe strada Ion Basgan, unde a acționat în sprijinul echipajului Serviciului de Ambulanță Județean pentru a transporta persoana supraponderală de la etajul III la ambulanța care urma să îl transporte la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?