Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Judoka vrânceni s-au întors cu medalii de la „Cupa Mureşul“


   Ajunsă la ediția a treia, „Cupa Mureșul CIS Gaz” la judo, organizată de C.S. Samuraii Florii de Cireș, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș, Consiliul Județean Mureș și CIS GAZ „”Cupa Mureșul” a reunit la start un număr de 600 de judoka, de la 45 de cluburi, atât din țară cât și din străinătate, fiind un concurs rezervat copiilor sub 15 ani. Întâlnirile au fost oficiate de către arbitrii Federației Române de Judo. 
   Åžcoala de judo din Vrancea și-a reconfirmat valoarea și la această competiție, iar micuții judoka vrânceni s-au întors acasă cu medalii. Judoka de la LPS – CSÅž Focșani sunt antrenați de Dumitru Zisu, Iulian Surlă, Stănică Grosu și Marinel Palade. În ierarhia pe echipe, LPS-CSÅž Focșani s-a clasat pe locul 3. La sfârșitul acestei săptămâni, judoka vrânceni vor concura la Memorialul „Ionică Ciupitu”, întrecere care se va desfășura la Adjud.
Rezultatele sportivilor de la LPS-CSÅž Focșani:
Under 11: Vlăduț David – locul II la categ. 24kg.
Under 13: Claudiu Neagu – locul II la 38kg, Alexandru Solomon – locul II și Gabriel Farcaș – locul III (ambii la categ. 55kg), Elena Dinu – locul II la categ. 36kg, Violeta Vlase – locul III la categ. 48kg. 
Under 15: Mircea Tomescu – locul I la categ. 34kg, Laris Borș – locul I la categ. 42kg, Mihai Vrabie – locul III la categ. 46kg, Răzvan Burdușel – locul II la categ. 55kg, Liviu Neagu – locul II la categ. 60kg, Narcisa Ion – locul II la categ. +63kg. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?