Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Fiul lui Jude Law a debutat ca actor la vârsta de nouă ani


   Rudy Law, fiul în vârstă de nouă ani al actorului Jude Law, a debutat în actorie cu un rol în scurtmetrajul experimental „Dotty”, regizat de cineastul britanic avangardist Ben Charles Edwards. Acest film, conceput ca o ecranizare a unei povești americane clasice pentru copii, îi are ca protagoniști pe Rudy Law și pe mama sa, Sadie Frost, fosta soție a actorului britanic Jude Law, informează hollywoodreporter.com.
   Realizat pe baza unui scenariu scris de Dominic Wells, scurtmetrajul „Dotty” prezintă povestea unui băiat singuratic care, atunci când se întâlnește cu un convoi de rulote în timp ce rătăcea prin deșertul Nevada, ajunge să cunoască o bătrână al cărei nume dă titlul filmului. Filmat în Nevada, acest proiect cinematografic este un film de familie despre o relație amicală neobișnuită, care evidențiază frumusețea prieteniei dintre două generații.
   „Dotty” este cel de-al optulea film regizat de Ben Charles Edwards. Cineastul britanic a colaborat pe parcursul carierei sale și cu o serie de artiști talentați, precum artistul conceptual rus Andrei Bartenev, Zandra Rhodes, Piers Atkinson, muzicianul și DJ-ul Boy George și cu designerul Giles Deacon. Scurtmetrajul „Dotty” va avea premiera la Londra, pe 20 octombrie, cu puțin timp înainte de aceea a filmului „Dom Hemmingway”, un thriller britanic cu Jude Law în rolul principal, care va ajunge în cinematografe pe 15 noiembrie.
   Jude Law a fost căsătorit cu actrița Sadie Frost între anii 1997 și 2003. Cei doi au împreună trei copii: Rafferty, născut în 1996, Iris, născută în 2000, și Rudy, născut în 2002. Actorul britanic a avut apoi o relație cu actrița Sienna Miller, marcată de numeroase despărțiri și împăcări, dar și cu modelul Samantha Burke, cu care are o fiică, Sophia, născută în 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?