Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Guță a refuzat să sufle în alcooltest


   Polițiștii au găsit în trafic un șofer beat criță. La testarea cu aparatul alcooltest i-a ieșit o alcoolemie de 1,33 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal de cercetare. „La data de 09.10.2013 ora 14.15, în raza comunei Ploscuțeni a fost depistat L. Sorin, de 42 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism Dacia Logan având o îmbibație alcoolică de 1,33 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au adăugat oamenii legii. 
   Un bărbat din Panciu, asupra căruia plana suspiciunea că ar fi băut înainte de a se urca la volan, a refuzat să sufle în alcooltest. A acdeptat să meragă la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge. Guță D., de 45 de ani, a fost tras pe dreapta pe raza comunei Cîmpuri. „Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică și a refuzat testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la o unitate spitalicească în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca, în funcție de rezultatul alcoolemiei să fie stabilită răspunderea penală sau contravențională a acestuia”, ne-au transmis polițiștii. 
   Un alt șofer cu dosar penal este Marius Iulian R., de 25 de ani, din Focșani. Tânărul a fost oprit în trafic miercuri, pe Bulevardul Unirii, în timp ce se deplasa cu un autoturism Alfa Romeo. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autorizația de circulație provizorie a mașinii era expirată. Și Cristinel B., din Cîrligele, are dosar penal din același motiv. „La data de 09.10.2013, ora 16.50, pe strada Mărășești din municipiul Focșani, a fost depistat B. Cristinel, de 37 ani din comuna Cîrligele, în timp ce conducea un autoturism Smart având autorizația de circulație provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au spus polițiștii.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?