Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Primul test pentru selecţionata de fotbal a Vrancei


   Antrenorii selecționatei de fotbal a Vrancei, echipă care va participa la faza națională a UEFA Regions Cup 2015 au stbilit lotul de jucători pe care se vor baza pentru cele șase jocuri de calificare în semifinale, partide pe care vrâncenii le vor disputa în sistem tur-retur împotriva formațiilor din Prahova și Tulcea. Tehnicienii Orlando Åžerbănică și Nicolae Petrea s-au orientat spre o formație alcătuită din jucători de la nouă formații care participă în campionatele de fotbal organizate de Asociația Județeană de Fotbal Vrancea.
   Faza națională a UEFA Regions Cup, competiție de fotbal care va da reprezentanta României la turneul european rezervat „amatorilor” va debuta astăzi. Selecționata Vrancei  face parte din grupa B, alături de echipele din județele Tulcea și Prahova, primul meci al vrâncenilor fiind programat astăzi pe teren propriu împotriva selecționatei din Prahova, de la ora 15.00 pe Stadionul Milcovul din Focșani. În al doilea meci din grupă, Vrancea va evolua la Tulcea (miercuri, 16 octombrie, ora 15.00), iar celalalte partide ale selecționatei Vrancei se vor disputa în Prahova (miercuri, 30 octombrie) și acasă cu Tulcea (joi, 7 noiembrie). 
   Din cele trei grupe se vor califica, pentru semifinale, primele clasate, precum și cea mai bună echipă de pe locul doi (conform clasamentului), apoi vor urma semifinalele, într-o singură manșă, pe teren neutru, și finala, organizată de FRF.
Lotul selecționatei Vrancea pentru Cupa Regiunilor:
Ionuț Aldea, Alin Cazan, Vasile Bălosu, Marian Liciu, Vlăduț Balaci, Adrian Oltianu (toți de la Voința Odobești), Gabriel Vlase, Ionuț Nistor, Lucian Săvulescu, Costel Smărăndoiu, Alin Åžotîrcă, Nicușor Corhană, Ionuț Vasile (toți de la Energia Vulturu), Ionuț Căpățînă, George Sandu și Sergiu Sava (toți de la Selena Jariștea), Alexandru Pelin (Åžoimii Mircești), Ionuț Istrate (Voința Cîrligele), Adrian Bratu (Euromania Dumbrăveni), Răzvan Crăciun (AS FC Unirea Focșani), Ionuț Manu și Remus Popa (ambii de la AS Suraia), Dănuț Lechea (Young Stars Panciu).
Componența grupelor pentru faza națională:
Grupa A: Maramureș, Harghita, Alba
Grupa B: Prahova, Tulcea, Vrancea
Grupa C: Argeș, Brașov, Dolj
Programul grupei a II-a:
Prahova – Tulcea – amânat,
Vrancea – Prahova – astăzi, ora 15.00,
Tulcea – Vrancea 16.10.2013 – ora 15.00,
Tulcea – Prahova 23.10.2013 – ora 15.00,
Prahova – Vrancea 30.10.2013 – ora 15.00,
Vrancea – Tulcea 07.11.2013 – ora 14.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?