Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Postul de şef al CAS Vrancea, scos din nou la concurs


   Postul de președinte-director general al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea este scos din nou la concurs, decizia aparținând conducerii CNAS. Potrivit anunțului postat pe site-ul CAS Vrancea, cei interesați își pot depune dosarele de înscriere până pe 21 octombrie, ora 17.00. Pe 23 octombrie vor fi anunțați candidații care au trecut de selecția dosarelor, iar nemultumiții au la dispoziție două zile pentru a depune contestații. Pe 19 noiembrie, la ora 10.00, va avea loc concursul, care va consta într-o probă scrisă, iar candidații care vor întruni minimum 70 de puncte vor susține proba de interviu, care va avea loc peste cinci zile lucrătoare.
   Președintele CAS Vrancea, Mihai Copaci, ne-a declarat că se va înscrie la acest concurs. „Cu siguranță că mă voi înscrie la concurs, pentru ca mai sunt probleme de rezolvat și proiecte pe care vreau să le continui. Sper ca acest concurs să fie organizat conform prevederilor legale în vigoare și să nu mai fie nevoie să intervină instituțiile statului ca data precedentă”, ne-a declarat Copaci.
   Concursul anterior, organizat pentru șefia CAS Vrancea, la care s-a înscris actualul președinte Mihai Copaci și omul de afaceri Cătălin Buscă, trebuia să aibă loc pe 8 august. Acesta nu a mai avut loc după ce Copaci a solicitat în instanță suspendarea concursului, iar magistrații Curții de Apel Galați i-au dat câștig de cauză.
   La acea vreme, Copaci spunea că a solicitat suspendarea concursului deoarece anumiți indicatori după care trebuia întocmit planul de management ce urma să fie prezentat în cadrul concursului erau… depășiți.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?