Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Trei ani cu suspendare pentru trafic internațional de droguri


   Tânărul de 24 de ani acuzat de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Vrancea că a trimis din Italia droguri la parchet, prin intermediul unei firme de curierat, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Vrancea. Gabriel B. a fost găsit vinovat de comiterea infracțiunii de trafic internațional de droguri, fiind condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. „Dispune confiscarea sumei de 450 Euro de la inculpatul B. Gabriel sau echivalentul acestei sume în monedă națională.(…) obligă inculpatul la plata sumei de 1500 lei, cheltuieli judiciare către stat”, se mai arată în sentința penală de condamnare a focșăneanului.
   În cazul lui Gabriel, totul a pornit de la faptul că la data de 3 august 2012, un tânăr a fost prins în flagrant în timp ce ridica o cantitate de 50 de grame de droguri, primită într-un colet, prin intermediul unei firme de curierat. Ancheta s-a extins și s-a ajuns și la cel care a trimis hașișul. Potrivit rechizitoriului prin care Gabriel a fost trimis în judecată, faptele datează din perioada iunie-iulie 2012, când acesta a procurat hașiș din Italia, pe care ulterior l-a trimis în România. 
   În actul de sesizare a instanței de judecată sunt precizate datele la care Gabriel ar fi comis faptele, respectiv ziua de 6 iunie 2012, când i-a trimis lui Valentin Octavian P. 25 de grame de hașiș, și 31 iulie 2012, când i-ar fi trimis aceluiași tânăr 50 de grame de hașiș, contra sumei de 250 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?