Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Janet Jackson vrea să adopte un copil din Siria sau din Iordania


   Cântăreața americană Janet Jackson vrea să adopte un copil din Siria sau din Iordania, alături de soțul ei, omul de afaceri Wissam Al Man.
   Artista în vârstă de 47 de ani, care a dezvăluit în luna februarie că s-a căsătorit în secret cu omul de afaceri Wissam Al Mana, în vârstă de 37 de ani, în cadrul unei ceremonii private, care a avut loc anul trecut, dorește foarte mult să devină mamă și a început să se informeze în legătură cu procedura de adopție a unui copil din Siria și din Iordania, informează contactmusic.com. „Åžtie că nu prea mai are șanse să rămână însărcinată, așa că a intenționează să adopte un copil. A fost foarte emoționată de evenimentele din Iordania și din Siria, acum, de când locuiește în străinătate. Nu se știe deocamdată când se va întâmpla acest lucru”, a declarat o sursă pentru site-ul UsMagazine.com.
    O altă sursă a declarat pentru New York Post că Janet Jackson a discutat cu regina Rania a Iordanului despre dorința ei de a adopta un copil. În iunie, cântăreața americană a devenit noua imagine a UNICEF și va promova o campanie inițiată de această organizație pentru a combate foametea și malnutriția copiilor din Africa.
    Janet Jackson este cea mai mică dintre cei nouă copii ai familiei Jackson și, exceptându-l pe Michael, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reușind să vândă peste 70 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei, în 1982.
    Janet Jackson și-a început relația cu Wissam Al Mana, care este cu aproape zece ani mai tânăr decât ea, în vara anului 2010. Artista a avut anterior o relație cu producătorul muzical Jermaine Dupri, care a durat șapte ani. Janet Jackson s-a căsătorit pe 7 septembrie 1984 cu James DeBarge, însă căsnicia lor a fost anulată în justiție pe 18 noiembrie 1985. Artista s-a căsătorit pe 31 mai 1991 cu René Elizondo, de care a divorțat pe 13 martie 2000.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?