Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

GALERIE FOTO: Poliţiştii le-au vorbit femeilor despre infracţiunile comise cu violenţă


   Polițiștii s-au întânit ieri, în cea de-a doua zi a manifestărilor dedicate Săptămânii Prevenirii Criminalității, cu angajatele unei fabrici din Golești. În cadrul întâlnirii, oamenii legii le-au vorbit femeilor despre infracțiunile comise cu violență. „În ziua a doua din cadrul săptămânii prevenirii – zi dedicată prevenirii infracțiunilor comise cu mare violență, la toate subunitățile rurale/urbane au fost organizate activități de prevenire a infracțiunilor de violență, politiștii de proximitate au realizat dezbateri cu grupurile țintă. În municipiul Focșani, ofițerii de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității (CAPC) au realizat o campanie de informare la Clubul  Seniorilor, activitate la care au participat aproximativ 80 persoane. Pentru prevenirea violenței, ofițerii CAPC împreună cu colegii de la Postul de Poliție Golești au realizat o activitate de prevenire la o fabrică din comuna Goleși, unde personalul este preponderent feminin”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.
    Astăzi, vor avea loc activități pentru prevenirea delincvenței juvenile. Astfel, polițiștii de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu Serviciul Rutier, Serviciul Ordine Publică și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, va organiza acțiunea intitulată „Orașul siguranței pentru copii și tineri”, în Grădina Publică din Focșani, în intervalul orar 11.30 – 13.00.
     La activitate au confirmat participarea, în calitate de parteneri, Inspectoratul Åžcolar Județean, Primăria Muncipiului Focșani, Crucea Roșie, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu”, Asociația „Potpurri”, Åžcola Postliceală „Carol Davila”, Scoala Postliceală „Hippocrate”, Åžcoala Postliceală „Vasile Alecsandri”, Asociația „Sfântul Nicolae cel Milostiv” Iași, Penitenciarul Focșani, Centrul de Prevenire , Evaluare și Consiliere Anti-Drog, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Zonal Galați, Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Vrancea, Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului, elevi de la mai multe unități de învățământ, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Fiecare instituție va amenaja un punct de informare.
           Elevii care vor participa la activitate vor primi câte o legitimație de „Cetățean al orașului siguranței”. În eventualitatea în care vremea va fi nefavorabilă, activitatea se va desfășura la Sala Polivalentă din Focșani, în intervalul orar 11.30-13.00.
           La toate subunitățile din mediul rural și urban, polițiștii de proximitate vor realiza dezbateri preventive cu elevii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?