Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Filmul franţuzesc ”Invincibilii” rulează la Balada


   Focșănenii sunt invitați la un regal cinematografic în acest sfârșit de săptămână, la cinematograful Balada, unde vor rula trei filme, pentru toate vârstele. Sâmbătă și duminică, de la ora 15.00, cei mici, dar și adulții, sunt invitați la filmul de animație și comedie „Hotel Transilvania”, inspirat din povestea personajului Dracula.
    De la ora 17.00, este programat filmul de groază „Cartea morților” (2013), care se recomandă a fi „cea mai înspăimâmtătoare experiență pe care o  vei avea vreodată”. În filmul „Cartea morților”, o cabană afundată în pădure devine scena scăldată în sânge a unor întâmplări de groază, când niște tineri îl trezesc, fără să vrea, la viață pe un demon dintr-o epocă îndepărtată. „Cartea morților” este mult așteptata reluare a filmului de groază semnat în 1981 de Sam Raimi, sub titlul „The Evil Dead”. Cu o nouă și tânără distribuție, „Cartea morților”  este un film  care-ți ridică părul pe ceafă, combinând șocurile brutale și secvențele sângeroase ale filmului original, care s-a bucurat de un mare succes, cu o serie de noi surprize șocante.
    Filmul zilei, atât sâmbătă cât și duminică, de la ora 19.00, este „Invincibilii” (2011), un film franțuzesc bazat pe o poveste reală, genul biografic, comedie, dramă. Filmul fenomen, premiat și aclamat în toată lumea, a ajuns și la Focșani. În urma unui teribil accident cu parapanta, Philippe (Francois Cluzet), un artistocrat înstărit, e nevoit să angajeze un asistent personal și, surprinzător, îl alege pe Driss (Omar Sy), un tânăr din suburbii, proaspăt ieșit din închisoare. Pe scurt, cea mai nepotrivită persoană pentru job. Lăsând la o parte lipsa lui de experiență, când vine vorba despre umor lucrurile se schimbă radical. Åži astfel, toate barierele dispar, lăsând loc celor mai nebunești, ciudate și incredibil de amuzante aventuri, în care Philippe și Driss se antrenează constant, clădind o prietenie puternică, deși improbabilă. Cu un joc actoricesc remarcabil, un scenariu genial, bazat pe întâmplări reale, dialoguri inteligente și umor de calitate, „Invincibilii” este unul dintre puținele filme aclamate de critici și iubite de public în egală măsură. Filmul a doborât atât recorduri de premii, cât și de box-office, fiind al treilea cel mai vizionat film din toate timpurile în Franța și primind 10 nominalizări la Premiile Cesar, premiul Cesar pentru cel mai bun actor (Omar Sy), premiul pentru cel mai bun actor (pentru Omar Sy și Francois Clouzet), precum și Tokyo Grand Prix pentru cel mai bun film la Tokyo International Film Festival. Biletul la film costă 5 lei.
    Film va fi duminică, de la ora 11.00, și la Casa de Cultură „C. C. Giurescu” din Odobești. Aici puteți viziona filmul de acțiune „Cursă infernală”.
    Vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?