Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Salariile angajaţilor Spitalului Vidra, date cu întârziere


   Angajații Spitalului din Vidra și-au primit salariile abia ieri, după o întârziere de mai bine de o săptămână. Managerul unității, Mirela Cotea, spune că salariile nu au fost plătite la timp din cauza lipsei unei autorizații pentru… aparatul de radiologie. „Salariile au fost date cu întârziere din cauza lipsei autorizației la aparatul de radiologie. Deși dosarul fusese întocmit, autorizația s-a eliberat mai greu și a venit o evaluare de la Casa de Asigurări care a constatat acest lucru și ne-a blocat finanțarea. Am fost la București, am obținut autorizația și astăzi (n.r. – ieri) am virat salariile”, susține managerul Cotea. 
   În schimb, reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea spun că nu au mai virat bani spitalului din cauza unor nereguli constatate în întocmirea documentelor. „În primul rând subliniem faptul că instituția decontează servicii medicale prestate de unitatea spitalicească și nu salariile angajaților. Factura depusă la CAS Vrancea nu a fost decontată din cauza unor nereguli constatate în întocmirea documentelor, dar care urmează a fi remediate”, ne-a declarat Iustina Papuc, purtătorul de cuvânt al CAS.
   Potrivit directorului spitalului, Mirela Cotea, valoarea salariilor este de 88 de mii lei, bani care provin din serviciile efectuate de unitate în prima jumătate a acestei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?