Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Raj şi-a „recuzat” avocatul


   Raj Pantelimon, bărbatul acuzat că a violat, bătut și tâlhărit o barmaniță, în cartierul Sud din Focșani, a fost prezent din nou, ieri, în fața instanței de judecată. Acesta a formulat o cerere de strămutare a dosarului, la Curtea de Apel Galați. Prin urmare, judecătorii Tribunalului Vrancea nu au putut trece la judecarea cauzei. 
   În sala de judecată a fost prezentă partea vătămată, însoțită de părinții săi. Inculpatul Raj Pantelimon a cerut schimbarea avocatului, pe motiv că actualul apărător nu și-ar face bine treaba. „Eu vreau să îl recuz pe domnul avocat. Eu sunt vinovat, mi-am recunoscut faptele, dar avocatul m-a acuzat. Vreau să mă apere tot din oficiu, avocatul care m-a apărat rândul trecut”, a spus Raj judecătorului desemnat cu soluționarea cauzei sale. 
   Instanța a decis să trimită adresă la Baroul Vrancea pentru a o desemna ca apărător din oficiu pe avocata solicitată de inculpat. Judecătorul a acordat termen de judecată pentru 7 octombrie. Cererea de strămutare, de la Curtea de Apel Galați, are termen pe 23 octombrie. 
   Reamintim că magistrații Tribunalului Vrancea l-au găsit vinovat pe Raj  Pantelimon de comiterea infracțiunilor de tentativă la omor deosebit de grav și l-au condamnat la 8 ani de închisoare. Fiind recidivist, are și un rest neexecutat dintr-o altă condamnare. Dosarul a ajuns mai apoi în apel la Curtea de Apel Galați, dar instanța gălățeană a decis rejudecarea cauzei de instanța de fond, respectiv Tribunalul Vrancea. 
   Fapta recidivistului datează din 13 septembrie 2012.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?