Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Pink, Femeia Anului 2013


   Cântăreața Pink a fost desemnată Femeia Anului 2013, după ce artista americană a reușit să ajungă în acest an pentru prima oară pe primul loc în topul Billboard al albumelor, au anunțat luni reprezentanții acestei prestigioase publicații muzicale. Pink, în vârstă de 34 de ani, care a apărut pe scena muzicală în 2000, prezentându-se ca un o artistă „antidot” pentru tiparul „fata din vecini” adoptat de tinerele cântărețe Britney Spears și Christina Aguilera, și-a lansat cel de-al șaselea album din carieră, „The Truth About Love”, în septembrie 2012.
    Artista americană, al cărei nume real este Alecia Moore, a avut mare succes în anul care a trecut cu piese precum „Blow Me (One Last Kiss)”, „Try” și „Just Give Me a Reason”, un duet cu Nate Ruess, membru al trupei rock Fun., care a ajuns pe primul loc în topul american al single-urilor (Billboard Hot 100). „A fost un an incredibil și sunt foarte recunoscătoare posturilor de radio care m-au sprijinit, dar și fanilor și prietenilor și tuturor acelor oameni incredibil de talentați cu care am avut norocul să lucrez la acest album”, a declarat artista americană, într-un comunicat de presă.
Potrivit revistei Billboard, Pink a vândut în cariera ei peste 40 de milioane de albume pe plan mondial și peste 20 de milioane de single-uri în format digital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?