Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

O pilulă cu…. lectură: Tunsoare tip cocoş şi îmbrăcăminte din plasă


   Deschiderea noului an școlar a fost pentru unii elevi și părinți un motiv bine întemeiat să își schimbe look-ul. Unii însă au exagerat atât de tare cu moda, încât au părut mai degrabă clovni. Să-i luăm pe rând…
   Un tânăr de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” s-a prezentat cu o coafură extrem de interesantă. Tânărul și-a ras părul pe o parte a capului, iar pe cealaltă și-a lăsat în vânt pletele, care semănau cu o creastă. Dacă nu te uitai atent, mai că ai fi crezut că printre atâția elevi aranjați și eleganți se află un… cocoș furios.
   O mămică s-a gândit că nu ar fi rău să își expună ditamai tatuajul de pe braț, în timp ce își ținea copilul de mână. Femeia se mândrea însă și cu piercing-ul din bărbie.
   O altă mamă ieșea în evidență, chiar dacă, poate, nu și-ar fi dorit acest lucru. Era era îmbrăcată într-un soi de plasă, din cap până la genunchi, căci mai jos totul era acoperit de cizme. Cu toc. Dacă doamna ar fi fost genul „slim”, mai că nu am fi băgat de seamă costumația, numai că dânsa bătea spre 80. De kile. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?