Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Seven’s Focşani, primul club privat de rugby


   A pornit la drum, sub auspicii favorabile primul club privat de rugby în 7 din Vrancea, Seven’s Focșani. Clubul îl are ca președinte și antrenor pe fostul valoros intrenațional de juniori, profesorul Valentin Busuioc, care a antrenat, inclusiv echipa de Rugby în 7 a LPS Focșani, dar a făcut parte și din staff-ul tehnic al Naționalei R 7 a României. Antrenor la noul club este și  Daniel Ene, iar manager și cel care se va ocupa de selecție este Daniel Vărzaru.
   Momentan, în lot se află 19 sportivi, din care 12 se pegătesc pentru turneul de minirugby care este programat luna viitoare. Selecția pentru tinerii care doresc să facă o carieră în rugby este zilnică, la Stadionul Tineretului din Focșani și va începe de astăzi, de la ora 9.00, la primul antrenament fiind așteptați copii născuți până în anul 2000. În prezent, cei 19 rugbiști de la Seven’s Focșani sunt: Andrei Iodache, George Mania, Valentin Teșilă, Valentin Stănescu, Alin Berbece, Dragoș Toader, Alexandru Grădeanu, Florin Lefter, Ionuț Goșman, Cristi Mihai, Cristian Mocanu, Ionuț Oprea, Mihai Rotaru Alexandru Sengenc, Daniel Vasluianu, Osama Crwhaș, Manuel Hagiu, Cosmin Lazăr și Andrei Terteleac.
   Activitatea principală a clubului Seven`s este una din puținele atracții prin care tinerii găsesc un motiv pentru socializare, dar și consolidare a valorilor umane, cum ar fi prietenia și integrarea în toate clasele sociale. Obiectivul noului club de rugby din Focșani este promovarea jucatorilor de rugby în 7 către loturile Naționale ale României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?