Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Andra, CRBL şi Nicole Cherry – câştigători la Romanian Music Awards


   Andra, CRBL, Deepcentral, Voltaj și Nicole Cherry s-au numărat printre câștigătorii premiilor Romanian Music Awards, acordate sâmbătă seară în Piața Sfatului din Brașov, într-un spectacol la care au asistat aproximativ 20.000 de oameni. Primul premiu al serii a fost acordat lui Alex Velea, la categoria Best on social media. Următorul premiu, la categoria Best Dance, a fost câștigat de CRBL Ft. Adda pentru piesa „Petre”. Vlad Craioveanu și Manuel Dinculescu au acordat Premiul Radio 21 lui Nicole Cherry, artista de doar 14 ani descoperită de Radio 21.
   Trupa Deepcentral a fost desemnată câștigătoare la categoria Best Album, iar premiul pentru cea mai bună voce masculină / Best Male a fost adjudecat de Alex Velea. Premiul special /Teen Icon Award, acordat de Mircea Zara și Corina, le-a revenit tinerilor de LaLa Band, iar premiul la categoria Best New Act a fost câștigat de Nicole Cherry – „Memories”. Cea mai bună artistă /Best Female a fost desemnată Andra, iar premiul Lifetime, încununarea unei cariere de succes, a fost acordat rockerilor de la Cargo.
   Primarul Brașovului, George Scripcaru, împreună cu Nicole Cherry a  decernat premiul pentru cel mai bun cântec /Best Song, care a revenit lui Cabron Ft. What’s Up & Iony – „Iarna pe val”. Andreea Bănică Ft. What’s Up – „În lipsa ta” a primit premiul pentru cel mai bun cântec pop / Best Pop, iar trupa Vunk cu „Doi somnambuli” a câștigat premiul pentru ce mai bună piesă rock/ Best Rock.
Premiul pentru cea mai bună piesă hip hop în 2013 /Best Hip Hop, acordat de Anda Adam și What’s up, i-a revenit lui Puya Ft. Doddy, Posset, Mahia & Alex Velea – „Maidanez”, premiul Border Breaker le-a fost acordat celor de la Fly Project, iar băieții de la Alb Negru au acordat premiul pentru cel mai bun videoclip / Best Video – Andreei Bănică ft. What’s up – „În lipsa ta”. George Zafiu de la Europa FM și trupa Deepcentral au acordat premiul pentru cea mai bună piesă live în 2013 /Best Live trupei Vama. Voltaj a câștigat premiul pentru cea mai bună trupă/ Best Group, iar Dj Rynno a fost desemnat cel mai bun DJ al anului / Best DJ.
   La Romanian Music Awards și publicul a acordat un premiu / People’s Choice Award, acesta revenind Corinei, iar piesa „K la meteo” interpretată de Andra și What’s Up a fost desemnată drept cea mai difuzată melodie în acest an.
   Giulia și-a prezentat la premiile muzicale de la Brașov cea mai nouă piesă – „My life”, iar Gina Pistol a cântat împreună cu trupa Vunk piesa „Pleacă”. Sișu și Alex Velea au cântat cel mai nou cântec al lor – „Spre stele”, Anda Adam și-a lansat cel mai nou single – „Dacă ar fi”, iar CRBL a lansat piesa „Ușor, ușor”. Trupa Activ și-a anunțat relansarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?