Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Cu chiloţii la vedere, la Procuratură


   Moda pantalonilor s-a schimbat în timp. Dacă în urmă cu ani mulți se purtau pantalonii evazați, apoi cei drepți, clasici, astăzi moda a transformat unii pantaloni în colanți. Nimic rău în asta, dacă sunt purtați de persoana potrivită la locul și momentul potrivite. Dar când prin egări se vede tot ceea ce se poate vedea și mai vii să depui și o plângere la Procuratură, nu mai poate fi vorba nici de modă.
    Era marți după amiază, când cu pași repezi a intrat în curtea Procuraturii o domnișoară brunetă, tunsă scurt. De cum a intrat, a atras toate privirile, deși la Procuratură fiecare e cu gândurile sale, căci nimeni nu vine de plăcere. Tunsoarea tinerească, o bluziță scurtă, mișcări grăbite. Privirea nu îți putea fi însă reținută de aceste detalii pentru că de la talie în jos, tânăra purta un fel de colanți sau poate cel mai nimerit ar fi termenul de ștrampi ori dresuri, prin care se vedea clar și în detaliu o pereche de chiloți albi, cu marginea din dantelă roz și cu fundițe de aceeași culoare. Până și cizmele cu găurele pe care le purta au fost eclipsate de o asemenea priveliște.
    Doi bărbați mai în vârstă, care stăteau pe o bancă, au început să râdă pe înfundate, după ce fata a trecut, iar două domnișoare și-au aruncat una alteia priviri întrebătoare și au schițat zâmbete ironice…. Ajunsă în ușa instituției, fata s-a informat dacă mai poate depune o plângere, a aflat de la jandarmi că este prea târziu și că programul s-a terminat, după care a făcut cale întoarsă, în timp ce toate privirile o urmăreau. Å¢inuta nonconformistă nu a stârnit admirație ci doar ironii. Discuțiile care au rămas în urma sa au fost în sensul că și-a uitat fusta, fie nu are oglindă și nu a observat că ștrampii sunt transparenți. Eu am rămas însă cu întrebarea: „Oare ce vroia să reclame?”

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?