Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Nelian inaugurează un nou magazin de mobila in Focsani: CASA RUSU


   Firma NELIAN  aduce in Vrancea  brandul Casa Rusu  si va inaugura un nou magazin pe 12 septembrie, situat pe strada ANGHEL SALIGNY nr 5 BIS din Focsani, langa DISTRIGAZ. Suprafata  totala a noului centru  este de 440 mp. 

   Casa Rusu reprezinta divizia de retail a companiei Rus Savitar si se doreste a fi puntea de legatura directa dintre producator si clientul final, fara intermediul altor comercianti si dealeri. Astfel, clientul beneficiaza de preturi mult mai bune la mobilier prin eliminarea adaosurilor pe care comerciantii si dealerii le practica.
   SEREX S.R.L. sunt: -productia de tamplarie din PVC si/sau NELIAN VA OFERA ultimele tendinte in mobilier la o calitate superioara si un design deosebit. 
   NELIAN ofera clientilor mobila de inalta calitate, cu un design variat, de la stil clasic si rustic pana la ultramodern, intr-o gama larga de culori. In plus, pentru cei care isi doresc o piesa de mobilier unicat, punem la dispozitia acestora inclusiv servicii de mobila la comanda. Va oferim consiliere profesionala, astfel incat dvs sa va puteti transforma ideile in mobilierul mult visat.
   Principalul nostru domeniu de activitate este producția de mobilier la comanda si amenajarea propriei locuinte. Avem o experienta de peste 20 ani in domeniul mobilierului, o echipa profesionista, capacitati de productie si utilaje ultramoderne, fapt ce ne permite sa oferim clientilor nostri: mobila de calitate la preturi reduse!
   Venim in intampinarea clientilor atat prin design cat si prin calitatea executiei. Materialele pe care le folosim sunt de cea mai inalta calitate. Avem drept fundament experienta si portofoliul generos al unei echipe tinere, inovatoare si entuziaste, specializata in mobila la comanda. Personalul calificat si instruit, implicat in derularea procesului de producție, realizeaza produse de calitate in conformitate cu standardele ISO.
   NELIAN  reprezinta o companie moderna, ce se adreseaza celor care stiu sa aprecieze calitatea si serviciile superioare. Indiferent de stilul dorit, produsele de mobilier pe care le gasiti la noi va fac alegerea mai usoara. Suntem dedicați în a oferi mobila pe toate gusturile si pentru toate bugetele.
   SEREX S.R.L. sunt: -productia de tamplarie din PVC si/sau ALUMINIU -productia de mobilier din PAL -productia de produse din MARMURA si GRANIT -executia si montarea de PERDELE, RULOURI, JALUZELE, US NELIAN produce si comercializeaza o gama larga de mobilier: mobila pentru dormitor, mobila de bucatarie, mobila living, mobila copii, mobila birou si hol. 
NELIAN va ajuta sa creati pentru fiecare spatiu un mobilier functional si confortabil!
Nelian: 20 de ani de experienta
   Infiintata in anul 1993  SC NELIAN SEREX SRL Focsani este o societate cu capital integral romanesc, privat, cre are are mai multe domenii de  activitate:
– Productia de mobilier din pal melaminat MDF si lemn stratificat
-Ne ocupam de mobilier la comanda inclusiv proiectare
-Productia de tamplarie din PVC si/sau aluminiu
-Productia de produse din marmura si granit
-Executia si montarea de perdele,rulouri,jaluzele,usi de garaj
   Am dorit sa ne extindem si sa ne expunem produsele noastre pe piata vranceana. Colaborarea cu Casa Rusu este de tip francizare-mobilier modular. Sistemele modulare de  mobilier ofera posibilitatea de a va personaliza locuinta, fiind in acelasi timp si o varianta mai ieftina vis-a- vis de mobilierul realizat la comanda.
   In intampinarea vrancenilor venim cu diverse oferte speciale, promotii, reduceri la mobila, consiliere gratuita, montaj si transport gratuit.
   Vino in magazinele Nelian pentru a vedea si incerca un mobilier de o calitate superioara la pret de fabrica. Afla unde ne mai poti gasi!
Secretariat: (+4) 0237-216-395  
Strada Brăilei nr. 24, Focșani, Vrancea
 
Tâmplărie PVC/Aluminiu: (+4) 0744-706-540 
Strada Brăilei nr. 24, Focșani, Vrancea
 
Perdele și Draperii: (+4)  0762-696-994
Strada Brăilei nr. 17, Focșani, Vrancea
 
Mobilier la comandă: (+4) 0747-264-940
Strada Brăilei nr. 19, Focșani, Vrancea
 
Granit, Marmură: (+4) 0744-706-540
Strada Brăilei nr. 24, Focșani, Vrancea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?