Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Angajaţi ai SAJ, la Concursul Echipajelor de Ambulanţă


   Reprezentanți ai Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea vor participa, săptămâna aceasta, la Concursul Echipajelor de pe Ambulanță „Salvăm vieți muncind împreună. Fiecare secundă contează”. Competiția se va desfășura în cadrul celei de-a XIV-a ediții a Conferinței Naționale de Medicină de Urgență și va avea loc pe 12 și 13 septembrie, la Poiana Brașov.
   SAJ Vrancea va participa la concurs cu două echipaje. Unul dintre ele va fi format din asistent medical și ambulanțier, iar celălalt dintr-un medic, asistent medical și ambulanțier. În cadrul concursului, participanții vor avea de trecut mai multe probe, care constau în acordarea primul ajutor medical. „Serviciul de Ambulanță Vrancea va participa cu două echipaje, unul de tip B și unul de tip C. Probele conțin tehnici tip ALS (advanced life support – Suport vital avansat ) și ATLS (advanced trauma life support – suport vital avansat traumatic). Concursul va avea loc pe 12 și 13 septembrie”, ne-a declarat medicul Laurențiu Albiș, directorul medical al SAJ Vrancea.
   Startul în cadrul competiției va fi dat pe 12 septembrie, la ora 16.00, iar ultima probă se va încheia în ziua următoare, la ora 18.00. La acest concurs vor participa echipaje de ambulanță din întreaga țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?