Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Oprişan participă la Comitetul Executiv Naţional al PSD


   Președintele Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR) și totodată vicepreședinte al PSD, Marian Oprișan, va participa, în perioada 30-31 august, la mai multe acțiuni organizate de partid, printre care și reuniunea Comitetului Executiv Național.  
   Conform programului pus la dispoziție de PSD, acțiunile vor începe vineri, la ora 10.00, când va avea loc ședința Comitetului Executiv Național. Întâlnirea va avea loc în sala de conferințe a hotelului Malibu, din Mamaia. De la ora 15.00, va avea loc reuniunea grupurilor parlamentare ale PSD, întâlnire ce va avea loc în Pavilionul Expozițional din Mamaia, iar de la ora 19.00 va avea loc reuniunea Organizației Femeilor Social Democrate, în aceeași locație. 
   Manifestările vor continua sâmbătă, cu reuniunea grupurilor parlamentare ale USL, care va avea loc tot în Pavilionul Expozitional din Mamaia. La ora 13.00 va avea loc o inaugurare de locuințe în Constanța, iar de la ora 17.00 se vor întruni tinerii USL, participanți la taberele de vară, în Sala Sporturilor din Constanța. Organizația TSD Vrancea va fi reprezentă la Åžcoala de Vară a TSD și la reuniunea tinerilor USL de o delegație formată din 30 de tineri, conduși de secretarul general al PSD Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu, și de președintele TSD Vrancea, Bogdan Matișan. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?