Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Jucătorul Emilian Chivu a lăsat futsalul pentru minifotbal


   Cea mai bună echipă de minifotbal din județ, Voința DEEP SERV Focșani, se pregătește asiduu pentru noua ediție a ligii de minifotbal amator, competiție care va demara pe 1 septembrie. Până atunci, managerul echipei, Marian Spînu, va organiza joi o conferință de presă în care va face cunoscute noua achiziție din cadrul echipei, dar și echipamentul pe care formația Voința DEEP SERV îl va folosi pe durata întrecerii. 
   În plus, pentru fani, campioana VDS va avea și un site propriu, pe care vor fi postate cele mai noi știri din cadrul lotului, precum și date și fotografii ale componenților echipei și istoria clubului. Noutatea din cadrul lotului este Emilian Chivu, fost jucător la echipa de futsal Progresul Focșani, acesta preferând să joace în campionatul de minifotbal pentru o altă echipă. Voința DEEP SERV va participa la sfârșitul săptămânii la Cupa Magic, un turneu puternic, care va reuni la start nume sonore din minifotbalul românesc. 
   Alături de Lis Affair Tomești, campioana en-titre a Diviziei Galactice de Bahlui Iași, la cea de-a doua ediție a competiției ce va avea loc la Iași în perioada 30 august – 1 septembrie vor participa și finalistele turneului final al Campionatului Național, campioana Juventus Sibiu, respectiv vicecampioana Oz Er Golden Bacău. La startul ediției a II-a a Cupei Magic vor participa 20 de echipe, până acum confirmând prezența următoarele 17: Juventus Sibiu (campioană națională), Oz Er Golden Bacău (vicecampioană națională), Consiliul Județean Buzău (campioana Cupei României), Revine Suceava (finalistă a Cupei României), Design Construct Brașov (finalista primei ediții a Cupei Magic), Voința DEEP SERV Focșani, Marix Tulcea, Dunărea Tulcea, Fortuna Buzău, Fenix Piatra Neamț, Euroimpact Roman, Inter Vaslui, Railex Suceava, Dinamo Iași, Aldoor Driver Iași, Angi Bau Iași, Lis Affair Tomești Iași. 
   Înscrierile se fac până la data de 15 august.  Campioana Cupei Magic va avea un loc rezervat la Cupa Unirii de anul viitor. Organizatorii vor acorda premii constând în echipamente sportive, plachete, medalii, trofee și diplome. La ediția de anul trecut, Magic Iași a învins în finală echipa Design Construct Brașov cu scorul de 1-0. La competiție va lua parte și președintele Federației de Minifotbal din România (FRM), Răzvan Burleanu, dar și selecționerul echipei naționale de minifotbal a României, Tiberiu Lajos, acțiunea de la Iași fiind o ultimă șansă de verificare a jucătorilor înaintea Supercupei României și a Campionatului European de minifotbal din Grecia.
   Cum lista echipelor participante este una selectă, și premiile sunt pe măsură, constând în produse în valoare de peste 5.000 de euro. Astfel, campioana va primi, pe lângă o invitație la Cupa Unirii din luna ianuarie 2014 (cu transport și cazare asigurate), premii totale în valoare de 2.000 de euro constând în 15 treninguri marca Errea și 10 mingi marca Sondico. Vicecampioana va primi echipament sportiv Point by Errea pentru 15 jucători, un echipament pentru portar marca Puma și 5 mingi Sondico (premiile sunt în valoare de 1.500 de euro). Echipa clasată pe locul 3 va primi 15 seturi complete de echipament Errea și 5 mingi Sondico, valoarea premiilor fiind de 1.000 de euro. 
   Competiția are un caracter amical, iar echipele pot testa cu acest prilej jucători pentru noul sezon, cu condiția să nu fie legitimați la ligile I, a II-a sau a III-a de fotbal și în prima ligă de futsal. De asemenea, jucătorii trebuie să aibă viza medicală la zi.
Foste vedete de la Steaua și Dinamo merg la Iași

   Foștii steliști Rică Neaga, Cătălin Liță, Petre Marin și Ciprian Mozacu, dar și ex-dinamovistul Andrei Mărgăritescu vor fi prezenți la Iași, la cea de-a doua ediție a Cupei Magic la minifotbal. Retrași din activitatea profesionistă, cei cinci jucători s-au dedicat minifotbalului și fac parte din echipa ABC United București, una dintre cele mai sonore formații legitimate la ora actuală la Federația de Minifotbal din România. ABC United București a confirmat de curând participarea la Cupa Magic de la Iași. Vineri, 30 august, de la ora 12.00, va avea loc conferința de presă, la Magic Sport Pub, în Campusul Tudor Vladimirescu, iar de la ora 13.00 este programată ședința tehnică și tragerea la sorți. 
   Partidele încep la ora 17.00 la Complexul Magic (Magic Stadium și Arena Magic Heineken) și Complexul UTI. În cursul aceleiași seri va avea loc o seară moldovenească la Magic Sport Pub cu participarea reprezentanților tuturor echipelor, iar cu acest prilej cei prezenți vor viziona și Supercupa Europei dintre Bayern Munchen și Chelsea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?